Over Gerard

Gerard van Barneveld Mediation Hardinxveld

Ik ben actief als financial controller bij Stichting Ontmoeting. Ook ben ik actief in de kerk als ouderling. Tijdens mijn jarenlange loopbaan heb ik regelmatig conflicten meegemaakt. Dat motiveert mij om óók als gecertificeerd mediator bezig te zijn.

Conflicten zijn vaak slopende processen voor alle partijen in het bedrijf. Dat is erg jammer. Veel zakelijke conflicten zijn namelijk gebaseerd op misverstanden. Door het dialoog aan te gaan, kunnen veel misverstanden opgelost worden en werken we naar een oplossing.

Bij zakelijke conflicten is het verstandig om eerst te kiezen voor een mediator voordat er juridische hulp ingeschakeld wordt. Het is niet alleen voordeliger, maar ook constructiever. We kijken immers niet alleen naar de strubbelingen uit het verleden, maar vooral naar een oplossing voor de toekomst!

Gerard van Barneveld