Wie ben ik?

Ik ben in 1964 in Soest geboren. Na mijn studie bedrijfseconomie en postdoctorale accountancy ben ik 15 jaar werkzaam geweest in diverse functies in de accountancy: MKB-sector en non-profit. Daarna ben ik aan de slag gegaan bij Stichting Ontmoeting (maatschappelijke opvang) waar ik nog steeds werkzaam ben – nu in de functie van senior businesscontroller.

Naast mijn werk ben ik al sinds 2006 kerkenraadslid van de Gereformeerde Gemeente te Hardinxveld-Giessendam – momenteel ouderling tevens penningmeester.

Ik ben de laatste jaren diverse keren zijdelings in aanraking gekomen met conflicten en de pogingen om die op te lossen. Dat heeft mijn motivatie opgewekt om de opleiding tot mediator te gaan volgen. Die heb ik succesvol afgerond. Ik sta ingeschreven in het ADR-register.

Visie op relaties: In het onderlinge verkeer tussen relaties verliezen we de verbinding met elkaar soms ongedacht en ongewild. Bij het herstellen van de verbinding wil ik als mediator behulpzaam zijn.

Missie als mediator: Vanuit de christelijke opdracht tot praktische naastenliefde wil ik partijen begeleiden op hun weg terug naar constructieve samenwerking.